x

Tottenhamov Son mora na operaciju, upitan SP i za Chilwella

Napadaču Tottenhama Koreancu Sonu Heung-Minu i veznjaku Chelsea Englezu Benu Chilwellu prijeti izostanak sa Svjetskog prvenstva zbog ozljeda koje su zadobili u susretima Lige prvaka.

Son je u prvom poluvremenu susreta protiv Marseillea prilikom sudara s Chancelom Mbembom zadobio prijelom lica zbog čega mora na operaciju.

“Heung-Min Son bit će podvrgnut operaciji stabilizacije prijeloma oko lijevog oka. Nakon operacije, Son će započeti rehabilitaciju s našim medicinskim osobljem,” objavio je Tottenham u srijedu.

Spursi nisu objavili koliko će dugo Son izbivati s terena, no njegovo sudjelovanje na skorašnjem World Cupu bi moglo biti upitno. Njegov izostanak bio bi veliki hendikep za korejsku vrstu koja će na SP-u igrati u skupini s Portugalom, Ganom i Urugvajem.


Napadač Tottenhama je u korejskom dresu u 104 susreta zabio 35 golova.

Nastup na SP-u upitan je i veznjaku Chelsea Benu Chilwellu koji se ozlijedio u sudačkoj nadoknadi utakmice protiv Dinama.

Chilwell se nakon sprinta uhvatio za stražnji dio lijevog bedra, pao na tlo prije nego što su mu je pomoglo medicinsko osoblje londonskog sastava.


“Ne izgleda pozitivno. Morat ćemo obaviti pregled i vidjeti što je to”, rekao je menadžer “Bluesa2 Graham Potter za BT Sport.

Bivši engleski izbornik Glenn Hoddle, koji je vodio momčad na Svjetskom prvenstvu 1998. u Francuskoj, rekao je da sumnja da će se Chilwell oporaviti na vrijeme.

“Užasno mi, suosjećam s njim. Izgleda gadno,” rekao je.


(Sportklub.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.