x

TRAGEDIJA KOJA JE POTRESLA SRBIJU: Zašto se ubila TRUDNA PRIPADNICA VOJSKE SRBIJE šest dana pred svadbu?!

Vojna bolničarka Bojana Milanović (24), koja je bila u četvrtom mjesecu trudnoće, ubila se u nedjelju u kući u selu Dublje kod Bogatića, samo šest dana pred svadbu. Ona je pucala sebi u glavu iz vjerenikovog karabina. Iza sebe nije ostavila oproštajno pismo i niko ne zna zašto je odlučila da sebi oduzme život.

Kako smo saznali od izvora iz istrage, Bojanino tijelo je juče ujutro pronašao vjerenik Joviša Marinković, nakon što se vratio s posla.

– Joviša je pripadnik Vojske Srbije, kao i njegova vjerenica. On se vratio s posla u ponedjeljak rano ujutro i vidio svoju trudnu vjerenicu na podu u lokvi krvi. Bojana je raznijela sebi glavu iz njegovog lovačkog karabina, prizor je bio užasan. Joviša je odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć – rekao je naš sagovornik iz istrage, i dodao da nesrećna žena nije ostavila oproštajno pismo.

Supruga Jovišinog brata, koja živi u istoj kući, ali u susjednom ulazu, kaže da je Joviša u nedjelju predveče otišao na posao, a Bojana ga je ispratila, kao i svaki put.


– Prethodnih dana se ponašala najnormalnije, bila je dobro raspoložena. Te večeri oko 19 sati, nakon što je Joviša otišao na posao, čula sam prasak iz njegovog djela kuće. U prvi mah sam se zabrinula, osluškivala sam, ali nije mi palo na pamet da je neko pucao iz puške – kaže Jovišina snaja, koja nije željela da joj objavimo ime.

Ona je u tom trenutku pomislila da je Jovišin deda, koji takođe živi u jednom dijelu te kuće, nešto oborio na pod. Pošto se nakon toga ništa više nije čulo, smatrala je da je sve u redu, pa nije dalje provjeravala šta se desilo.

– Nisam tad ni sanjala da je Bojana digla ruku na sebe! Ona je bila u četvrtom mjesecu trudnoće i imala je male komplikacije sa zdravljem, ali ništa ozbiljno. Po savjetu ljekara, trebalo je samo da miruje i da se odmara, pa zbog toga kobne večeri nisam htjela da idem kod nje i da je uznemiravam.


-Proteklih nekoliko dana smo pričale o njenoj svadbi, koju smo svi spremali za subotu. Bojana je bila baš uzbuđena i srećna što se vjenčava sa Jovišom… Vjerujte mi da ništa nije slutilo na tragediju, ovo je stravičan šok za cijelu familiju – rekla je Jovišina snaja.

Komšije ove porodice kažu da su slabo poznavali Bojanu, jer se tek oko Nove godine doselila kod Joviše.

– Bila je tiha i povučena osoba. Otkad se preselila kod Joviše, nije često izlazila u šetnje. Zato ju je malo mještana i upoznalo. Bila je tiha, ali vedra, nije se moglo vidjeti na njoj da pati zbog nečeg. Bila je i veoma vrijedna žena. Čim se doselila, ustajala je u cik zore i muzla krave, a kasnije bi mlijeko nosila na pijacu. Međutim, kako je trudnoća odmicala, u posljednjih nekoliko nedjelja je više bila u kući. Kada bi izlazila u šetnju, uvijek bi bila u Jovišinom društvu – kažu komšije.


Bojana je, inače, pripadnica Vojske Srbije, ali je radila kao bolničarka u bolnici u Sremskoj Mitrovici pije nego što je otišla na trudničko odsustvo.

Na Fejsbuk profilu objavila je slike iz novembra 2017, kad joj je Joviša poklonio vjerenički prsten. Takođe, objavljivala je i slike u uniformi, na koju je bila ponosna, kao i sa polaganja vojničke zakletve.

Mještani sela Dublje ispričali su nam da je nesrećni Joviša Marinković već preživio jednu porodičnu tragediju – Prije tri godine, 2015. Jovišin otac je nestao, a potraga je trajala nekoliko dana. Nažalost, Jovišin otac je na kraju pronađen obješen o jedno drvo. Nikada nismo saznali zašto se ubio. Bio je mnogo dobar čovjek, pravi domaćin – kaže mještanin Dublja.


(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.