x

TRAGEDIJA: Petočlana porodica poginula za SEKUND, vatrogascima POZLILO OD PRIZORA!

Saobraćajna nesreća koja se dogodila na glavnom putu 361 između Nagolda i Mecingena šokirala je njemačku javnost. Nijemci ne pamte ovakvu tragediju na putevima. U samo jednoj sekundi zbrisana je sa lica zemlje mlada petočlana porodica iz okruga Konstance koja se vraćala s izleta.

Nisu ni slutili da će im to biti posljednji dan u životu. U nesreći su stradali jednomjesečni dječačić, njegova dvogodišnja sestra, njihova mama (22) i tata (25) i majčina sestra (17).

 

Svjedoci kažu da ovakav prizor nisu vidjeli ni u najgorem horor filmu. Naime, u jednoj sekundi automobil je za ovu porodicu, čiji identitet još nije objavljen, postao porodična grobnica.

 

Strašna saobraćajna nesreća dogodila se kada se kamion za odvoz otpada u kom je bilo 26 tona đubra, zbog velike brzine prevrnuo na automobil ``VW golf``. Kako tvrde svjedoci, kamion je naglo ubrzao u krivini, prevrnuo se i bukvalno pao preko ``golfa``.

 

Tek kada je dizalicom podignut kamion, spasiocima se ukazala prava slika užasa... Portparol policije rekao je da je kamion, iz nepoznatih razloga naglo povećao brzinu u velikoj krivini što je bio razlog njegovog prevrtanja na automobil u kom niko nije imao šanse da preživi.

 

Nesreća nije šokirala samo ljude koji su se zatekli na mestu nesreće već i policiju i vatrogasce i radnike hitne pomoći, koji su jednostavno doživjeli šok vidjevši stravičan prizor. Mnogima je pozlilo od onoga što su vidjeli.

 

Kad je kamion podignut spasiocima se ukazala prava slika užasa i smrskani automobil u kojem se nalazila peteročlana porodica. Prizor je bio stravičan, a tijela poginulih bila su izmiješana sa dijelovima automobila, lima i gvožđa. Bila su neprepoznatljiva. Vatrogasci su morali da režu automobil na dijelove kako izvadili komade smrskanih tijela nastradalih.

 

Vozač kamiona i jedan prolaznik lakše su povrijeđeni, ali je vozač u teškom stanju šoka prevezen u bolnicu.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.