x

DOBIJA KOMPLIMENTE

Transrodna pjevačica Alina Juhart o udvaračima: Muškarci su shvatili da sam kraljica i dama!

Transrodna pjevačica Alina Juhart nastupila je u trećem krugu takmičenja "Zvezde Granda". Novinarima je nakon nastupa otkrila da dobija samo komplimente i da joj prilaze udvarači.

Mnogi su je osudili kad se tek pojavila u spomenutom takmičenju, ali tvrdi da se situacija u međuvremenu promijenila nabolje.

"Prepoznaje me ogroman broj ljudi, pogotovo policajci kada me zaustave da mi napišu kaznu pošto sam ja malo brži vozač. Prepoznaju me i u tržnim centrima, ma svuda! Takmičenje stvarno toliko može, a ja sam otvorena za učenje. Želim da svakog dana budem najbolja verzija sebe", kazala je.


Spomenula je i da na društvenim mrežama dobija ljubavne poruke.

"Udvarača ima mnogo! Prilaze mi uživo, ali mi stižu i poruke, ipak je danas to preko Instagrama moderno. Moram da kažem da su muškarci shvatili da sam ja kraljica i dama i da mi prilaze na takav način. Zasad nemam loše iskustvo", rekla je.


Otkrila je koja interesantna situacija joj se dogodila na Instagramu.

"Kada sam imala intervju i rekla da će pored mene da stoji muškarac koji će da me drži za ruku, tog dana sam dobila ja mislim 50 poruka od onih koji žele da me drže za ruku", navela je.

.

..

Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.