x

TREBA DA BUDE SRETNA ŠTO JE LUNA ODVELA SLOBU: Evo šta je Anabela rekla o Kiji nakon snimka na kojem plače i povraća!

Kristina Kija Kockar imala je turbulentnu nedjelju iza sebe. Podsjetimo, u jednom momentu ona je plakala i povraćala poslije svađe sa Slobom, a cijelu ovu situaciju prokomentarisala je iz studija televizije "Pink" Lunina mama Anabela Atijas.

- Aplauz! Proglasite večeras gospođu Kockar pobjednicom, da se razilazimo više. Ja ne mogu, majke mi... Kako to kada se svaki put Filip i s*ks u WC-u pomenu, ona doživljava ovakve napade... S druge strane, ja znam, meni je lično rekla da mora da uđe u rijaliti... Ništa joj nije smetalo, samo da ostane što duže, samo da osvoji nagradu i sada odjednom plačeš. Gurnula si mu drugom čovjeku u ruke. S druge strane, poslije ovoga, ja navijam da se njih dvoje pomire. Molim vas, na silu vratite čovjeka ženi! Nevezano za Lunu, ja, kao žensko, stvarno ne bih ovo... Bar malo dostojanstva - rekla je Anabela i nastavila:

- Ali, opet kažem, kako svaki put kada se s*ks sa Filipom pomene. Kako? Kako uspije da izmanipuliše kompletnom ovom pričom i produkcijom. Mislim, ja znam da to nije tako. Svi rade svoj posao i treba. Prosto, postoje ljudi koji vide objektivno. Ovo najiskrenije govorim. Ja sam prva rekla, trebalo je da uđe. I treba da se bori za svoj brak. Ali ne tako što će reći imam dečka u Budvi. U čemu je razlika između njenog braka, koja je prekršila onog momenta kada je našla dečka u Budvi, i Slobe, koji je našao Lunu ovdje. Ja ne znam, ili sam ja luda ili brak po svaku cijenu, pa makar i brak u kom nema ljubavi. Ne razumijem, ko podržava brak u kom nema nježnosti, s*ksualnih odnosa dvije godine? Kakav je to brak? Ona treba da bude sretna što je ova Luna odvela ovog Slobu.... Ja bih slavila na njenom mjestu, iskreno - rekla je Anabela.



(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.