x

napisala joj brutalan komentar na instagramu

Treba da te bude sramota, ćutiš i čekaš da izvrijeđaš kolege: Kaća Živković osula drvlje i kamenje ispod objave Milice Pavlović!

Milica Pavlović ne prestaje da proziva kolege koje je nisu podržali zbog sukoba sa Anom Nikolić i pjesme "Provjereno".

Milica je, naime, na Instagramu objasnila da nije reagovala odmah kada je procurio demo jer je mislila da se to desilo slučajno, ali da joj je kasnije zasmetalo to što je Ana Nikolić prisvojila njenu pjesmu kao svoju.


Ispod Milicine objave uslijedile su mnogobrojne poruke podrške, ali je pjevačica Katarina Živković žestoko odbrusila Pavlovićevoj.

- Da ti je zaista smetalo kao što kažeš, reagovala bi odmah po objavljivanju demo snimka, ne bi ćutala i puštala da se priča razvija - započela je Katarina, pa nastavila:


- Kažeš, nisi znala da li je demo neko namjerno ili slučajno pustio u etar i da si iz tog razloga ćutala? A ako ti kao izvođač nisi znala, kako onda očekuješ da mi, kao tvoje kolege, to znamo i da se mačujemo i prepucavamo umjesto tebe, koja sve vrijeme ćutiš i čekaš emisiju kod Amidžića, ne bi li nas prozvala i uvrijedila, te iste kolege koje i sama nikada nisi podržala, a vrlo dobro znaš da si uvijek imala maksimalnu podršku, sa moje strane! Mislim da je ovdje kristalno jasno koga treba da bude sramota, draga moja sugrađanko. Želim ti svu sreću u karijeri i životu - napisala je ona u komentaru.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.