x

Sve je eskaliralo na treningu

Trening Manchester Uniteda prekinut zbog tučnjave, saigrači su bili šokirani prizorom

Britanski mediji objavili su kako je jedan od posljednjih treninga Manchester Uniteda prekinut zbog fizičkog obračuna dvojice saigrača.

Da u Manchesteru odavno situacija nije baš najprijatnija, to znaju i ptice na grani. Još od odlaska velikog Sir Alexa Fergusona na Old Traffordu bezuspješno pokušavaju da pronađu pravu osobu koja će klub vratiti na staze stare slave.

Unatoč skupim pojačanjima i vrhunskim trenerskim imenima, rezultati iz sezone u sezonu izostaju, a ove se otišlo korak dalje, pošto klub nije uspio da obezbijedi plasman u Ligu prvaka. Stoga nije ni neobično da su igrači ovog tima nervozni, a eskaliralo je sukobom na jednom od treninga.


Engleski mediji javljaju da je u Unitedu zaiskrilo između dvojice neimenovanih 'domorodaca', fizički obračun prekinut je tek intervencijom saigrača koji su bili šokirani viđenim.

Iako se slični incidenti na treninzima (posebno u timovima u kojima stvari ne idu po planu) događaju, ovaj put je tučnjava bila čak toliko konkretna da je menadžer Ralf Rangnick odmah prekinuo sve aktivnosti.


Nije poznato ko su bili akteri incidenta, ali u svakom slučaju stvari u klubu nisu najbolje i novi trener Erik ten Hag će imati zaista pune ruke posla kako bi sve doveo u red.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.