x

TRENUTAK ISTINE: Brena o sebi otkriva ono što nikada nije!

Pjevačica Lepa Brena je otkrila šta ju je godinama mučilo i šta je obilježilo njen život. Ovih dana biće sniman dokumentarni film koji će se baviti životom i karijerom Lepe Brene. Gostujući na ``TV Nova`` Lepa Brena je otkrila detalje vezane za dokumentarac.

- Ove godine radimo dokumentarni film ``Ne daj da te kradu od mene``. Film će prikazati moju karijeru od 1982. do 1991. godine. Dokumentarac će otkriti i stvari koje se ne znaju o meni- rekla je Lepa Brena.

 

Pjevačica je dodala da je godinama unazad imala niz ozbiljnih zdrastvenih problema, ali da se sada osjeća dobro.

 

- Slomila sam ruku i imala operaciju u Lovranu. Imala sam divne doktore koji su me izvukli iz krize. Nakon šest mjeseci opet sam pala i opet slomila lakat i opet otišla na operaciju. Tada nisam suzu pustila. Odlučila sam više da se brinem o sebi. Ja sam hiperaktivna i mozak mi radi sto na sat. Odlučila sam malo da usporim. Ja bolujem i od tromboze. To je pod apsolutnom kontrolom, pijem lijekove. Ja sam žena optimista, želim živeti život i ne razmišljam o problemima. Tromboza zahtijeva potpuno drugačiji način života, drugačiji način ishrane, koji sam ja totalno promijenila. To zahtjeva umjerenu fizičku aktivnost, ne smijete da se umarate, da budete u pregrijanim prostorijama… ali nije ni loše da se pije alkohol (smijeh). Vino je dobro protiv zgrušavanja krvi- kaže kroz smijeh pjevačica.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.