x

TRESLA SE DVORANA: Jala Brat i Buba Corelli postavili rekord u sarajevskoj Skenderiji! (GALERIJA)

Popularni dvojac Jala Brat i Buba Corelli je sinoć na radost brojnih fanova održao veliki solistički koncert u sarajevskoj Skenderiji i time oborio rekord posjećenosti, budući da se ne pamti toliko interesovanje i krcatija dvorana.

Dugo očekivani koncert održan je u sklopu turneje "Alfa i Omega", a uoči koncerta tražila se karta više.

Veliko uzbuđenje vladalo je prije, ali i tokom koncerta. Atmosferu je dodatno zagrijala Severina.


Dvorana Mirza Delibašić bila je ispunjena do posljednjeg mjesta, publika je repere pri izlasku na binu pozdravila gromoglasnim vriskom i aplauzom, a nakon toga su se počeli nizati najpoznatije pjesme popularnog dvojca.


Koncert su počeli pjesmom "Nju bi da ljubim", a izveli su i pjesme "Ona'e", "Mafia", "Klinka", "Ultimatum", "Bez tebe", "Nema bolje", "Mlada i luda", "Opasno", "Balenciaga" i brojni drugi.


Kada im se na bini pridružila i Severina Kojić, s kojom su Jala i Buba snimili pjesme "Otrove" i "Magija", nastala je prava euforija. Iako je objavljena prije samo sedam dana pjesma "Magija" već ima skoro tri miliona pregleda, a publika ju je pjevala u glas.


Gost na koncertu bio je i reper Raf Camora, publiku su zabavljali i Coby, Senidah i Elena.


Jala i Buba u Sarajevu su posljednji put nastupili prošle godine ispunivši sva očekivanja publike u Domu mladih, ali sinoćnji koncert bez sumnje će se dugo pamtiti.



Foto: Ekskluziva.ba/Mirnes Mašić
(Izvor: Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.