x

Tri dana nakon smrti kćerke i supruga, oglasila se Vanesa Brajant: Njene riječi slamaju i najtvrđa srca!

Prvi put poslije tragičnog događaja oglasila se Vanesa Brajant, koja je u podugačkom pismu javnosti napisala riječi od kojih se lome i najtvrđa srca.

Udovica Kobija Brajanta koja je u helikopterskoj nesreći pored supruga izgubila i kćerku Đijanu nekoliko dana poslije tragedije smogla je snage da se obrati cijelom svijetu.

Pismo vam prenosimo u cjelosti:


"Djevojke i ja želimo da se zahvalimo milionima koji su pokazali podršku i ljubav u ovom užasnom vremenu. Hvala svima na vašim molitvama. Definitivno su nam potrebne. Potpuno smo uništene zbog iznenadnog gubitka mog divnog supruga Kobija, divnog oca naše djece i moje divne slatke Đijane i divne sestre Natalije, Bjanke i Kapri. Utučeni smo i zbog porodica koje su izgubile svoje voljene u nedjelju i dijelimo njihovu tugu.


Nema riječi kojima se može opisati bol. Tješi me što znam da su Kobi i Điđi znali koliko su bili voljeni. Nevjerovatno smo blagosloveni da smo ih imali u našim životima. Voljela bih da su sa nama zauvijek. Nisam sigurna šta naši životi nose poslije, i nemoguće je zamisliti život bez njih. Međutim budićemo se svakog dana, pokušavajući da guramo jer nam Kobi i Điđi osvjetljavaju put. Naša ljubav je beskrajna i nemjerljiva. Hvala što dijelite svoju radost, tugu i podršku sa nama", napisala je Vanesa Brajant na Instagramu.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.