x

TRI GODINE VODI TEŠKU BORBU SA RAKOM: Crnogorskoj pjevačici nisu pomogle terapije, a sada je zatražila pomoć!

Crnogorska pjevačica Svetlana Raičković koja se već godinama bori sa teškom bolešću izašla je u javnost i podijelila detalje iz svoje nemilosrde bitke sa rakom.

Ona je preko društvenih mreža zamolila za pomoć, a objavila je ovu poruku:

"Dragi prijatelji, većina vas zna da već tri godine vodim tešku borbu, i da sam pobijedila u ovih četiri, pet bitaka, odnosno operacija, terapija hemo,bio,hormono, zračenja i ostalih tretmana. Pretpostavljate, da je sve koštalo i da košta novaca. Do sada su mi pomogli pored familije i kolege iz Pam-a, udruženja autora muzike. Neki od vas koji su saznali za recidive, primarne bolesti, su odmah u privatnoj režiji odreagovali. Nedavno , posljednja dva mjeseca sam opet imala izdatke od nekoliko hiljada eura, a koliko će mi trebati na kraju ovih ciklusa hemio i imuno terapija, saznaću u Istanbulu, sredinom marta. Do mene dolaze informacije da su se mnogi samoorganizovali, da mi pomognu da lakše prebrodim sadašnje i izdatke potrebne za skorašnju kontrolu u Turskoj. Izvijesno je , da će me sljedeći koraci koštati nekoliko hiljada, ali što se tiče operacija, radioterpija najefikasnijih i najmodernijih, jer sam već klasične prošla, koje nisu dale učinka, ponavljam da trenutno ne znam tačan iznos, i da ću uz beskrajnu zahvalnost svima vama, svaki višak preusmjeriti na pomoć u liječenju nekog od vaših i mojih prijatelja ili nažalost djece!" napisala je Svetlana na mrežama, a nakon toga dodala:

"Ovim putem bih željela da vam skrenem pažnju, da vas imam puno, i da ne želim i nema potrebe, da se odričete ne znam kolikih sredstava, jer vjerujem, da će sve na jednom mjestu biti sasvim dovoljno. Neka Bog bude uz sve vas i vaše najbliže!", napisala je ona i zatražila pomoć.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.