x

Tri mjeseca prije nesreće Gru otkrio šta je htio da promijeni u svom životu: Tragedija spriječila repera da ispuni ovo!

Dalibor Andonov Gru poginuo je tokom vožnje kajta 9. septembra, a tokom života najveće ljubavi bile su mu muzika i adrenalin.  

Gru je prije samo 3 mjeseca dao intervju u kom je govorio o svojim planovima, koje je tragedija poremetila.

- Imam porodicu, tu su žena Danica i sinovi Vuk i Relja. To je čista sreća, ona primarna, i zbog nje ne juriš stvari koje su bez veze. Tada, kada sam počeo, bili smo klinci, jurili smo kao muhe bez glave i sve je bilo potpuno drugačije nego sad. Kad bolje razmislim, možda zaista i nisam tako mlad - rekao je Gru prije samo 3 mjeseca.

Kada su Grua pitali da li bi volio da vrati vrijeme i da li bi nešto drugačije uradio, priznao je ovo:


- Umije da mi bude žao što nisam pametnije iskoristio neke situacije, čak i u onim trenucima kada je to moglo da mi donese kuće, putovanja po svijetu, pet- šest automobila... Brzo me to pusti, pomislim - ko zna zašto je to dobro. Shvatim da je sve onako kako treba da bude. Davno sam se oslobodio repova iz prošlosti i naučio da živim slobodno, onako kako smatram da je najbolje. Na kraju krajeva, uvijek sam živio kako sam htio, zbog čega poštujem svačije pravo da živi kako hoće. Nikad nije bilo u mojoj prirodi da radim kako okolina misli da treba ili kako mi materijalni uslovi nalažu. Radio sam uvijek samo po svom osjećaju za ispravno i ono u šta vjerujem. Mogao sam možda i bolje da prođem, ali to onda ne bih bio ja, ne bih bio slobodan i to ne bi bilo to.


Gru je tada istakao da javna scena nije ono što je bila onda kada je on bio prisutan i aktuelan u medijima.

- To je OK, ne bunim se. Prirodno je da se stvari mijenjaju i da idu svojim tokom. Zadovoljan sam onim što sam odabrao. Počeo sam zbog hip-hopa, ne zbog milionskih pregleda, miliona eura ili puke popularnosti - rekao je on tad.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.