x

Tri načina da na pravi način izgradite svoj modni stil

Nije žena koja ne prati baš svaki modni trend modno neosvještena, već je samo dosljedna svom stilu. Sopstveni stil baza je za svaki modni trend koji vam se dopadne, ali pitanje je kako ga pravilno izgraditi.

Postoji nekoliko modnih savjeta, koji će vam olakšati da oformite i dosljedno izgradite svoj stil, koji će vas, pored toga što će vam prijati, učiniti i prepoznatljivom.

1. Birajte garderobu koja prati oblik vašeg tijela

Bez obzira na to šta je trenutno vodeći trend, ne bi trebalo da odaberete odjeću koja vam ne stoji. Vodite se pravilom da ćete lijepo izgledati samo u onoj garderobi koja vam je udobna i koja odgovara vašim dimenzijama i pristaje vašoj figuri. Sve dok sebi izgledate lijepo i dok se osjećate udobno, bićete pune samopouzdanja u onome što nosite, a samopouzdanje je najbolji modni aksesoar.

2. Vodite računa o kvalitetu svojih odjevnih komada

Postoji nekoliko klasik komada koji bi trebalo da budu vaša investicija, kao što je dobra torba, cipele ili sako. Mnogo je bolje da imate jedan kvalitetan komad koji će svaki outfit učiniti luksuznim, nego nekoliko različitih, kojima će ubrzo trebati zamjena.

3. Uzmite u obzir svoj način života

Kada kupujete, kupujte realno. Dakle, birajte one stvari za koje znate da ćete nositi i koje su potpuno u skladu sa vašim poslom i načinom života. Trudite se da vaš garderober bude praktičan i pregledan, kako biste uvijek mogle da osmislite look za dan koji je pred vama.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.