x

Nejasnoće

Tri pitanja kojih se muškarci plaše da postave ženama

Budući da su muškarci generalno zatvoreniji od žena te da ne vole govoriti o svojim emocijama, teško mogu shvatiti zašto žene imaju potrebu pričati o svojoj intimi.

Zašto žene prijateljicama pričaju o svom ljubavnom životu? Šta će im toliko cipela? To su samo neka od pitanja o kojima muškarci razmišljaju, ali ih se boje postaviti ženama. No došlo je vrijeme da se sve karte stave na sto.

Kada je riječ o ženama, muškarcima još puno toga nije jasno. Iako neka pitanja stalno vrte po glavi, ne uspijevaju doći do tačnih odgovora. Američki bloger Aaron Traister pozabavio se upravo takvim pitanjima, a donio je i ženske odgovore koji bi barem donekle trebali objasniti stvari pripadnicima snažnijeg spola.

Zašto žene imaju toliko cipela?

Mnoge muškarce muči ovo pitanje jer ne razumiju zašto žene trebaju imati i po dvadesetak pari cipela, a realno mogu nositi najviše pet pari. Ono što muškarci ne shvataju je to da su ženama cipele užitak i da se dobro osjećaju kada na nogama imaju lijepu i seksi obuću. Ili da napravimo poređenje, ženama su cipele kao muškarcima automobili.


Zašto žene prijateljicama pričaju o svom ljubavnom životu?

Budući da su muškarci generalno zatvoreniji od žena te da ne vole govoriti o svojim emocijama, teško mogu shvatiti zašto žene imaju potrebu pričati o svojoj intimi. No to je u prirodi žena, one dijele svoje emocije, govore o njima, a to uključuje i njihov ljubavni život. Žene s prijateljicama pričaju o svojemu ljubavnom i seksualnom životu jer žele poređenja, pokušavaju procijeniti je li sve u redu, a nerijetko traže i savjet. Katkada, ali samo katkada, pričaju i zato da se malo pohvale.


Zašto je žena sa svima pristojna, a najgore prođe njezin partner?

Koliko god se ženama ovo ne sviđa, činjenica je da su muškarci u pravu kada postavljaju pitanje. Vrlo često žene nastoje biti korektne i pristojne prema svim ljudima u svojemu životu, ali onda se puno toga nakupi usput i trenutak pucanja događa se pred njezinim muškarcem. Zašto? Zato što se žena uz njega osjeća sigurno i zna da je poznaje pa vjeruje da će on lakše oprostiti njezin ispad nego netko drugi. Ipak, žene se ne bi trebale navikavati na takvo ponašanje.


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.