x

Tri stvari koje muškarce čini ljubomornima

Manje je poznato da prosječnom muškarcu pažnja koju dobije smeta, a još manje da mu smeta jer se zbog toga osjeća zapostavljeno.

Istina je da su žene sklonije iskazivanju ljubomore, ali to ne znači da muškarci nemaju problem s njom.

Ljubomora je tipično ženski “poremećaj”, zar ne? Tako bi se barem moglo činiti neupućenom promatraču koji je navikao na ženske ljubomorne ispade. Istina je da su žene sklonije iskazivanju ljubomore, no to ne znači da muškarci nemaju problem s njom. Oni je samo znaju dobro sakriti, a evo što i, najviše smeta:

Muški prijatelji

Koliko god tvrdili da im ne smetaju, većina muškaraca jednostavno ne voli kad se previše druže sa muškim prijateljima. Nije stvar u tome da ne vjeruju ženama – nego ne vjeruju njima, barem je to ono što će reći.


Bivši partneri

Pogotovo ako imamo nešto lijepo za reći o njima. Iako sadašnji dječko najčešće nema razloga za brigu o bivšem dečku, ljubomora je jednostavno jača od njega.


Pažnja na društvenim mrežama

Odavno je poznato da prosječna žena na običnu sliku dobije puno više lajkova i komentara nego prosječan muškarac. Manje je poznato da prosječnom muškarcu pažnja koju dobije smeta, a još manje da mu smeta jer se zbog toga osjeća zapostavljeno.


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.