x

kralj bakra

Trideset godina mlađa, kćerka našeg slavnog pjevača: Pogledajte ko je sada osvojio srce Milana Popovića!

Veliko breme na svojim nejakim plećima supruga Milana Popovića ponijela je proteklih godina, a tokom sudske parnice koju je "kralj bakra" vodio sa pjevačicom Severinom Vučković.

Uprkos tome što je delovalo da se Milan za starateljstvo nad sinom Aleksandrom sam bori, ne smije se zaboraviti činjenica da porodični problemi dotiču sve članove, pa tako je i misteriozna Bojana, koja je milioneru rodila troje djece, zasigurno prošla kroz sve Milanove borbe.


Biznismen sa Bojanom ima dva sina Milana i Đorđa i kćerku Sofiju, rođenu u oktobru ove godine. Supruga Milana Popovića izbjegava pojavljivanje u medijima. Mali broj onih koji su imali priliku da se sa njom susretnu i upoznaju je posvjedočiće da je porodična žena, tiha, mirna, povučena, ali i vrlo lijepa. Društvene mreže takođe je ne zanimaju, za razliku od biznismena koji je na njima vrlo aktivan.


Milan voli i rado koristi "Instagram". Tim putem on je svojevremeno objelodanio da se pomirio sa Severininim bivšim suprugom, Igorom Kojićem, čime je čitavu javnost širom Balkana ostavio u šoku, ali tu nije stao. Nedavno je pratiocima priredio još jedno iznenađenje. Naime, Popović je zapratio kćerku Harisa Džinovića, 30 godina mlađi influenserku i Tik Tokerku Đinu Džinović.


Ovaj Milanov potez ne mora apsolutno ništa da znači, s druge strane i te kako govori da mu je Đina svojim objavama bila zanimljiva te je odlučio da prati dešavanja u njenom životu. Da li je supruga Milana Popovića upoznata sa tim, svi se pitaju, a mnoge zanima i kako će reagovati kada ovaj podatak dospije do njenih očiju.

.

.

.

.

.

Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.