x

TROCADERO BAND POKIDALI COVEROM ACE LUKASA: Soba za plakanje osvaja internet!

Trocadero band jedan je od rijetkih koji tamo gdje gostuje uvijek se traži karta više. Ovih dana pored iscrpljujućih tezgi, momci su vrijedno radili i u studiju. Studio Paradox iz Smedereva ugostio je popularni bend i time ovjekovječio stari hit Ace Lukasa "Soba za plakanje".


Frontmen Ilija Gazetić kao i uvijek bio je na visini zadatka pa je i ovu interpretaciju iznio na zavidnom nivou. Iako su region oduševili i sa nedavnim prethodnim coverima "Milimetar", "Nema me", "Volela bih da te vidim ", šlag na tortu je upravo uslijedio sa Lukasom. Lavina pozitivnih komentara osim prisutnih u studiju, izazvala je pozitivne reakcije i na društvenim mrežama. Svoje oduševljenje nije krio ni sam vlasnik studija Srđan Branković.


- Zahvaljujem momcima na dolasku što su prije svega prepoznali naš kvalitet. Zaista sam oduševljen interpertacijom Gazetića, nadam se da će i sljedeća četiri covera koje pripremamo ponovo opravdati zašto važe za najtraženiji bend u regionu, istakao je kratko i sam vlasnik studija Branković.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.