x

Tropico Band i Mirza Šoljanin uskoro predstavljaju pjesmu ``Sarajevo-Beograd``!

Trenutno najpopularnij bend balkanske regije Tropico band I Mirza Šoljanin snimili su videospot za prvi zajednički duet. Spot za pjesmu `` Sarajevo- Beograd`` sniman je na atraktivnim lokacijama u Beogradu I Sarajevu.

Duetsku pjesmu potpisuje Dragan Brajević Braja.

 

Radnja spota prati tekst pjesme, a odvija se paralelno u oba grada. Govori o dva druga, jedan je iz Sarajeva, drugi iz Beograda.

 

U fokusu su oba pjevača koja se susreću u ovim gradovima , a oko njih se nalaze muzičari I djevojke . Jedan ima ljubav u Sarajevu, drugi u Beogradu. Te ljubavi zauvijek ostaju u njihovim srcima.

 

Pjesma ``Sarajevo - Beograd`` i  spot za nju  najava su koncerta koji će Tropico band održati  16. oktobra u dvorani “Mirza Delibašić” u Sarajevu.

 

Obožavatelji nestrpljivo očekuju premijeru spota, ali i dueta, koja će se održati 15.09. u Coloseum clubu, s početkom u 15h.

 

`` Jako sam sretan zbog saradnje sa Hayat produkcijom. Jedva čekam da promoviramo spot I duet, a  uvjeren sam da će se svima svidjeti. Ostanite strpljivi još samo nekoliko dana``, poručuje  Sale, frontmen Tropico benda, svojim fanovima.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.