x

TROŠIO SAM NA K*RVE I K*KAIN: Miki Đuričić priznao sve svoje POROKE, a razlog zbog kojeg ne želi porodicu je PORAŽAVAJUĆI!

Posljednjih dana jedna od glavnih tema na šoubiz stranama je s*ks Mikija Đuričića i pjevačice Nadežde Biljić. Pčelar iz Kupinova je prije izvijesnog vremena otkrio detalje iz svog života koji su šokirali mnoge.

Priznao je da je novac trošio na opojne droge, kladionicu i da nije uopšte štedio.

“Ne kockam se više u velike pare kao ranije. Igram sportske tikete i uplaćujem po 100-200 dinara, a nekada i hiljadu. Volim da se kartam i vjerovatno ću igrati kladionicu do kraja života. Ali odavno se nije desilo da za noć izgubim 20.000 hiljada eura. U posljednje dvije godine dva puta sam zaradio veći novac i nisam ga prokockao. Ne idem u kazina, jer sam sebi dao zabranu ulaska, ali i dalje volim da igram poker, pa kada sam u selu, sa prijateljima uložimo po 2.000 dinara i kartamo se cijelu noć. Nikada ništa o svom životu nisam krio, jer nisam riba da ne smijem da kažem. Koristio sam kokain prije pet godina, novac sam proćerdao na kocku, putovanja, ku*ve”, kazao je Miki.


“Uvijek je bilo žena u mom životu i to stoji. Tri puta sam bio ozbiljno zaljubljen, čak sam i svadbe zakazivao. Međutim, problem je uvijek nastajao kada su sve te žene mislile da znaju bolje od mene i kada su poželjele da me mijenjaju. Ali i one imaju pravo”, dodao je Miki.

Ono što je tužna činjenica, a koju za sada, kako priznaje, ne bi mijenjao, je to da je Miki pokušao da ima djecu, ali mu se ta želja nije ostvarila.

“Pokušavao sam da sa dvije žene dobijem djecu, ali nisam mogao, nisam uspio. Volim da sam sam i neću da mi neko stoji nad glavom”, kazao je na kraju Miki prije izvijesnog vremena, što su mnogi smatrali poražavajućim.

(Kurir)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Ovim putem bi pohvalijo čovjeka koji mi je skinuo crnu magiju i vratijo voljenu osobu njegovo ime je martin i ima moje preporuke evo vam kontakt broj +385 98 953 60 66 viber