x

Trudna mi je majka, dobiću brata: Nikola Orozović izašao iz rijalitija i dočekala ga šok vijest!

Nikola Orozović je napustio rijaliti uoči superfinala, a čim je stigao kući dočekale su ga sjajne vijesti.

Naime, njegova porodica uskoro će postati bogatija za još jednog člana.

"Saznao sam jutros da mi je majka trudna, šesti mjesec, dobiću brata! To mi je bio šok pravi, nisam ni razmišljao o tome da će biti trudna", ushićen je Nikola i kaže da su njegovi najbliži imali samo riječi hvale kada je u pitanju njegovo učešće u "Zadruzi".


U Bijeloj kući često je preispitivao svoje postupke i plašio se toga da se nije obrukao, a njegove crne slutnje se, kako kaže, nisu obistinile. Gledaoci "Zadruge" mjesecima su pratili njegov rat s Branislavom Radonićem Brendonom, kojem je u trenucima bijesa prijetio da će mu se osvetiti čim izađu napolje, za sve što mu je radio u Bijeloj kući. Do toga ipak, kako kaže, neće doći.


"Ne planiram da mu se svetim, ne planiram ni da spuštam loptu. Nebitan lik će biti u mom životu, kao što je i tamo bio, kada je prestao da me prati. Stvarno mi je neke loše stvari radio, ne planiram da praštam te stvari, ali neću ga tužiti, jedino ako on mene bude prvi tužio, mada valjda nije toliki mentol", kaže Nikola, koji se sprema za večerašnje superfinale tokom kog će svim srcem navijati za Mimu Živković.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.