x

TRUDNA MILJANA NAPUŠTA RIJALITI - NAJVEĆI PRESEDAN ZADRUGE? Nije se osjećala dobro, a onda još VEĆI ŠOK!

U rijalitiju "Zadruga" sinoć su održane nominacije, a trudna Miljana Kulić je imala zahtjev koji će prerasti u najveći presedan showa u Šimanovcima ako ga produkcija ispuni.

 Ona je čini se navikla na konkurentski rijaliti "Parovi" gdje su takvi slučajevi u posljednje vrijeme bili česti i zamolila je da napusti "Zadrugu" na par dana. Razlog je njeno zdravstveno stanje, a da li će joj se želja i ispuniti ostaje nam da vidimo.

Nišlijka je za vrijeme nominacija da se ne osjeća dobro, te da bi najbolje bilo da napusti rijaliti.

- Ne osjećam se dobro, nešto mi je loše, a ne smijem da pijem lijekove. Možda je najbolje da izađem par dana da se odmorim, pa da se vratim - rekla je Miljana, a nakon toga je uslijedio još jedan šok kada je otkrila detalj iz njenog ranijeg života kada je uhodila poznate. Izgleda da joj je u tome pomagala još jedna zadrugarka.

Naime, ona je morala da izabere između dva potrčka, Nadežde Biljić i Baneta Čolaka, a onda je priznala zbog čega ne može da nominuje mladu pjevačicu.

- Nadeždu poznajem devet godina. Ona mi je pomagala kada sam bila opsednuta nekim pjevačima i davala mi njihove brojeve telefona. Ja joj to nikada ne mogu zaboraviti - rekla je Miljana i iznenadila sve za stolom.

(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.