x

Trudna Miljana zapomagala: Joj, nije mi dobro, Slobo zovi pomoć! Odmah je odveli kod ljekara! (VIDEO)

Miljana Kulić, prva je trudnica koja boravi u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, Zadruga. Zbog blagoslovenog stanja, produkcija posebno vodi računa o Nišlijki kojoj je i prethodne noći bila potrebna pomoć.

Kulićeva se u sitne sate požalila na bol, odnosno "probadanje" u leđima i grudima zbog čega je zamolila Slobodana Radanovića i Mikija Đuričića da se obrate produkciji u njeno ime.

Kao i svakog puta do sada, kada je neko od zadrugara imao zdravstveni problem, produkcija je reagovala istog trenutka, te je Miljan zbrinuta u najkraćem mogućem roku.

Nakon što se vratila u Bijelu kuću, Miljana je dobila kritike od strane novinara Milana Miloševića zbog toga što ne vodi dovoljno računa o svom zdravlju.

- Još se pitaš zašto te probada? Od trudnoće, od cigara, od hladnog vazduha... Imaš sto razloga da te boli. Ne bih ti ja rekao ništa loše, još se ti dodatno uspaničiš kad krene tako da te boli - rekao je Milošević.

Miljana se jako brzo vratila u normalu, a nakon kraćeg razgovora ona je otišla da spava kako bi se odmorila za naredni dan u Zadruzi.


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.