x

Trudna Nadežda Biljić hitno prevezena u bolnicu: Pretrpjela veliki stres u 5. mjesecu, evo šta se dešava sa bebom!

Nadežda Biljić koja je trudna, hitno je prevezena u Valjevo gdje će biti smještena u tamošnjoj bolnici.

Pjevačica je otkrila je da je pretrpjela veliki stres i da je to jedan od uzroka zbog čega su se pojavili problemi u trudnoći. Takođe, ona je istakla i da je plod mnogo nisko u njenom stomaku.

"Idem u bolnicu! Moraću da legnem večeras, jer mi je beba jako nisko. Imala sam neki stres i moraću malo da odležim. Idem sad za Valjevo, jako mi se slošilo. Jutros mi se slošilo... Stres, napor, sve i svašta... Moraću sad i da otkažem svirke. U stomaku je, a već me zaj.bava! Kad se rodi to će da bude haos", govori drhtavim glasom Nadežda.


Mediji su prenijeli nedavno i informaciju da je trudna Nadežda napustila stan u kom živi sa Tomom Panićem. Isto tako, šuškalo se i da oni trenutno nemaju dovoljno novca za život.

"Jeste to tačno, ali eto... To je normalna kriza svakog para na početku veze i to su svi preživjeli, samo što ovaj moj mora da laje, a ne može da ćuti", priča Nadežda.

Podsjećamo, Nadežda je optužila Tomu Panića ovoga ljeta za fizički napad zbog čega su bili u policiji i davali izjave. Nedugo zatim, ona je povukla prijavu. 

.

.

.

.

.

.

.

.


.(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.