x

drama

Trudnu Taru Simov vjerenik doveo do suza: Je li se lijepo osjećaš nakon što sam doživjela nervni slom?

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Tara Simov broji sitno do porođaja, međutim malo je reći da je ona i te kako aktivna trudnica.

Naime, Tara i njen vjerenik Danilo zabilježili su kako protiče putovanje, s obzirom na to da su odličili da se malo opuste u Grčkoj, ali tom prilikom dogodila se jedna neplanirala situacija, zbog koje su starleti bile oču pune suza, pa je na kraju i zaplakala.


- I naravno ja ne bi bila Tara i Danilo ne bi bio Danilo da me nije doveo do nervnog sloma koji sam upravo doživjela. Da li se lijepo osjećaš nakon što si mi digao pritisak? Je l' si zadovoljan? - pitala je Simova.

- Da, aha - odgovorio je njen partner.

- Serotonin na maksimum - odbrusila je ona.


Inače, Tara je vijest o trudnoći podijelila na svom Instagramu i tada otkrila da su četiri mjeseca vodili bitku da sa bebom bude sve u najboljem redu.

- Da, da i da! Postajemo roditelji! Iskreno, ne znam odakle bih počela, ni šta bih rekla. Ko me prati, zna da sam se ja još prije par godina pomirila sa činjenicom da možda nikada neću biti majka, shodno nepotpuno razvijenom radu jajnika i materice. Međutim, na slavu moje porodice smo saznali najljepšu vijest na svijetu! Četiri mjeseca smo se borili da ostane beba zdrava, jer smo prolazili kroz rizičnu trudnoću i mnoštvo komplikacija, međutim, zvanično je sve u redu! A ja ću našoj bebi, ovako javno obećati da će biti najsrećnije dijete na svetu!- počela je Tara i dodala:


- Svaku muku koju smo mi možda prošli, svaku suzu i svaku bol, ti ćeš zaobići! Ljubavi tebi hvala za sav trud i živce zadnji period i najsrećnija sam što si baš ti taj! A za samo nekoliko mjeseci, ceo svijet je naš, ti, bebče i ja! - napisala je Simova.

.

(Telegraf.rs)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.