x

Trudnu ženu je iskoristio: Zadrugar raskrinkao Marka Miljkovića! Otkrio šok detalje koje niko nije znao!

U Bijeloj kući trenutno se odvijaju "Nominacije", a ovonedjeljni potrči koje je postavio vođa Stefan Kandić Kendi, su Jelena Pešić i Marko Miljković. Na redu da iznese svoje stavove bio je i Lepi Mića koji nema dobre odnose sa ovim cimerima.

Jelena i Mića već neko vrijeme imaju hladnu komunikaciju, a Mića i Marko već godinama ne pričaju i imaju sukobe. Nakon "Zadruge 2" Marko je svoj automobil koji je osvojio čak nazvao po Lepom Mići.


- Što se tiče gospodina Marka Miljkovića, on i ja smo dugo vremena u rijalitijima i imamo periode kada smo u žestokim svađama i kada je zatišje. Nikada nismo bili u specijalnim odnosima. Što se tiče pakosti, podlosti, cinizma... Tu je šampion svijeta. Kako on plete mreže okolo koristeći ljude, on je šampion. On i te kako zna da koristi ljude za svoje interese, pa da ih otrese. Dragana Mitar je primjer prijatelja kog je ostavio, Maja Marinković je primjer nekog kog je j..ao i otresao kao slinu, Luna je primjer nekog od kog je dobio šta je dobio, pa joj rekao: "Ćao Bambina" poslije tri mjeseca. Gospodin slina, on je trudnu ženu iskoristio (Miljanu Kulić) - pričao je Mića.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.