x

Tuchel: Chelsea neće taktizirati ni u jednom natjecanju

Nogometaši Chelseaja plasirali su se u osminu finala engleskog Liga kupa pobjedom protiv Aston Ville nakon jedanaesteraca (4-3, 1-1).

Trener Chelseaja Thomas Tuchel je, dakako, kombinirao i mijenjao momčad pa je, između ostaloga, hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić preskočio ovaj dvoboj protiv suparnika iz Birminghama. No, Tuchel je najavio da njegova momčad neće taktizirati u ni jednom natjecanju ove sezone.

„Premier liga ili Liga prvaka nisu ispred nekih drugih natjecanja. Mi u ovom klubu želimo stvoriti mentalitet pobjednika za svaku utakmicu. To mora biti naš DNA“, rekao je Tuchel.


Chelsea je trenutačno na prvom mjestu ljestvice Premier lige. Ima jednaki broj bodova kao Liverpool i Manchester United, a na naslov nacionalnog prvaka Chelsea čeka od sezone 2016./17. Ukupno je šest puta bio osvajač Premier lige.


„Osvojeni trofeji od prošle sezone ne utječu na ono što želimo osvajati ove. Mi želimo osvojiti sve, biti kompetitivni u svakom pogledu i na svakom susretu. Izlazimo na teren pobjeđivati. U domaćim kupovima želimo do kraja, do Wembleyja. Nema taktiziranja“, dodao je Tuchel engleskim novinarima.

U osmini finala Liga kupa Chelsea na domaćem terenu igra protiv Southamptona.


(Sportklub.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.