x

Tuci me, ali ja sam ludo zaljubljena u njega! Otkrivamo mračnu tajnu porodice Đogani: Luna se skidala i zavodila Anabelinog bivšeg !

Luna Đogani se na sve načine trudila da zavede Mladena Radulovića, bivšeg dečka mame Anabele Atijas, s kojim je ona bila u ozbiljnoj ljubavnoj vezi prije šest godina. Pobjednica rijalitija "Zadruga 3", blogerka koja pokušava da postane pjevačica, kao klinka je bila prilično problematična i niko nije znao kako da je obuzda i smiri.

Ponašala se drugačije od vršnjakinja i već sa 14 godina počela je da gleda muškarce. Njena prva meta i prva velika ljubav bio je maneken koji je bio vjeren s folk pjevačicom Sekom Aleksić, a onda se smuvao sa Luninom mamom u rijalitiju "Veliki brat".

- Luna je oduvijek bila zapostavljeno dijete, djevojčica koja je kroz sve prolazila sama. Gagi i Anabela su radili, imali mnogo posla, a ona se snalazila kako je znala i umjela. Oni su cijenili da je njihovo dijete inteligentno i da neće praviti probleme. Razvod mame i tate teško joj je pao. Imala je tada velike posljedice. Anabela se trudila da sastavi svoj život, da ponovo počne da živi i voli nekoga. Da ostvari solo karijeru i zarađuje za nju i djecu. Nina je bila mala, oko nje nije bilo problema, ali Luna je ulazila u pubertet, tu je bila prva menstruacija, prve ljubavi. Sve je to ona jadna sam prošla. Onda je Anabela odlučila preko noći da postane dio rijaliti-programa, ali to je tada bila ekskluziva. "Veliki brat" je bio nešto zaista veliko i velika odskočna daska. I misleći da ide tragom uspjeha, VB joj je donio samo nevolje - počinje pjevačicina prijateljica koja se družila sa njom u to vrijeme.


Ona nam je ispričala kako je tekla ljubav između Atijasove i Radulovića i kako se kćerka ubacila u cijelu priču.

- Luna je bila luda za Mladenom mnogo prije nego što se mama spanđala s njim. Ona je gledala njega u spotu Seke Aleksić "Boli stara ljubav" i balavila za njim, kao svaka djevojčica. Tetovaže, zgodno tijelo, crna kosa, ma tip iz snova. Onda je on sticajem okolnosti ušao u rijaliti "Veliki brat" kada i Anabela i tada je nastao hoas. Ona se smuvala s njim pred kamerama, a Luna, koja je bila zaljubljena u njega, jedva je to podnijela. Dijete je plakalo stalno. Mislili smo da plače zbog mame, a ona je plakala zbog Mladena. Onda je on došao da živi kod njih u stan i tek tada je počela drama. Luna se stalno vrzmala oko njega, ponašala se kao luda. Sjedala mu je u krilo kad Anabela nije bila tu, bukvalno mu se namještala i zavodila ga. Jednom prilikom je čak izašla gola pred njim iz kupatila i tako se šetala. Bili su sami. On je odlijepio i sve rekao Anabeli. Ubila je boga u njoj. "Tuci me, ali ja sam ludo zaljubljena u njega, a znam da je i on u mene. On mene gleda, ne tebe. Ti si stara žena. Mladenu treba djevojka kao ja", ponavljala je Luna kroz jecaje - nastavlja izvor Rijalitija, ženska osoba koja je u to vrijeme pomagala Anabeli oko spremanja stanja, čuvanja male Nine i svega ostalog što je imalo veze sa domaćinstvom.


- Atijasova je bila u haosu zbog toga. Bila je stalno naduvena i uplakana, nije smjela da ostavlja Lunu samu sa Mladenom jer se bojala da će opet da uradi neku glupost. Lešila ju je od batina, ali nije pomagalo. Ostavljala je Mladenu pisma, crtala mu srca i polivala parfemom. Krala je njegov veš i oblačila ga. Anabela je poslije nekog vremena raskinula i tu je mukama došao kraj. Šta mislite zbog čega ovakva mržnja sa njene strane prema Marku Miljkoviću? Pa ona se sada Luni sveti jer joj je uništila ljubav sa Mladenom. Anabela radi sve da i ona Luni upropasti vezu sa momkom kog zaista voli. Hoće da se kćerka osjeća isto kao ona kada je morala da napusti Radulovića - završava bivša kućna pomoćnica Anabele i Mladena iz vremena kada su bilu u vezi i živjeli zajedno. 

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.