x

Tuga i šok u Modriči: 27-godišnjak preminuo nakon ujeda stršljena!

Dvadesetsedmogodišnji mladić Miroslav Vasić preminuo je od ujeda stršljena na putu od Modriče do Dobojske bolnice.

Miroslava su dovezli u teškom stanju u modrički Dom zdravlja gdje mu je ukazana prva pomoć, nakon čega je kolima hitne pomoći upućen u bolnicu u Doboju.

Na putu za Doboj srce nesretnog mladića nije izdržalo.

Tragedija porodice Vasić ostavila je u nemoj tišini cijelo selo Vranjak i opštinu Modriča a nemjerljiva tuga i bol zadesili su oca Novaka, majku Katu, brata Nedu i sestre Nikoliju i Anu.


U Domu zdravlja se nezvanično doznaje da je nesretni Miroslav do sada dva puta zatražio pomoć ljekara zbog ujeda stršljena.

Posljednji put je bilo prije dva mjeseca, a prvi put prije nekoliko godina. Ovaj put ujed je bio koban i pomoći nije bilo.


"Miroslav je bio nevjerovatno dobar momak, mladić i komšija, Bio je vrijedan, volio je pomoći svakom. Zbog čega se ovo desilo samo Bog zna. Кako sam čuo on je trimerom kosio neku travu na Кužnjači sa još nekoliko lica. Nezvanično smo čuli da ga je stršljen ujeo za nogu nakon čega je došlo do gušenja. Ma tragedija, katastrofa, svi smo u šoku", kroz suze za Novosti priča jedan od komšija.


Miroslav je bio mlad, imao je puno životnih planova. Imao je djevojku Anđelu Savić s kojom se zabavljao, a kako neki kažu planirali su i brzo vjenčanje...

Miroslav Vasić će biti sahranjen sutra (u nedjelju) u 15 sati na seoskom groblju „Brvno“ u Vranjaku.

.

.

.


Izvor: Novosti

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.