x

Tuga ispred kuće preminule misice Dijane: Jecaji neutješne majke prolamaju se dvorištem!

Dijana Milojković, srpska misica i Miss Evrope 2014. godine, koja je u ponedjeljak izgubila bitku s rakom u 32. godini, bića danas sahranjena  na groblju u Ćupriji. Ispred porodične kuće pokojne misice vlada muk i tišina, rodbina i prijatelji se se okupljaju kako bi na vječni počinak ispratili voljenu Dijanu.

Među prvima na sahranu je stigao njen bivši verenik Stefan Karić, noseći ogroman vijenac sa bijelim ružama.

Dvorište porodične kuće malo je da primi sve koji su došli da izjave saučešće neutješnoj porodici mlade misice. Čuje se plač i jecaji neutješne majke, koja danas na vječni počinak ispraća kćerku.

Na sahranu je stigla i Aleksandra Prijović, koja je došla sa prijateljem i donijela veliki venac. Pognute glave, utučena, pjevačica je čekala da porodici izjavi saučešće.


"Sa neizmjernim bolom i tugom obavještavamo rodbinu i prijatelje da 22.7.2019. godine u 18.50 časova preminula naša voljena Dijana Milojković. Sahrana će se obaviti u četvrtak, 25.7.2019. u 14 časova na gradskom groblju u Ćupriji", obavijestio je brat Dijane Milojković, Dušan Milojković prijatelje i rodbinu o vremenu sahrane.

Posljednjih nekoliko nedjelja prije smrti Dijani se stanje izuzetno pogoršalo. Mobilni telefon više nije koristila, a na Svjetski dan borbe protiv raka objavila je tekst, koji je ujedno i njen posljednji na blogu.

Dijana je rođena u Ćupriji 1987, a njenu karijeru obilježila je pobjeda na izboru za mis Srbije 2009. godine.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.