x

neočekivano

Tuga u domu Tine Ivanović: Pjevačica se u suzama oprostila od njega, potresnim riječima uputila posljednje zbogom!

Pjevačica Tina Ivanović u posljednje vrijeme se nije često pojavljivala u medijima zbog problema i teške bolesti člana porodice, o kojoj je nedavno i govorila.

Opšte je poznato da je partner Zvezdan, njena najveća podrška i da je godinama bezuslovno uz nju. Tina je nedavno u medijima govorila o tome zašto je suprug morao da je napusti, naglo spakuje kofere i ode van Srbije.


- Ja ne mogu da zamislim nastup, a da on nije tu. Podrška mi je od početka. Bio mi je vjetar u leđa, on se borio za mene, ja stvarno ne mogu da zamislim nastup bez njega. On mi je bio vjetar u leđa, borio se za mene. Morao je da ode u Crnu Goru, otac mu je bolestan. Nastupe ću morati da odradim sama - istakla pjevačica.


Danas, na njenom Fejsbuk profilu, pjevačica je obavijestila sve prijatelje, da je njen voljeni svekar preminuo, pa se potresnim riječima oprostila od njega.

"Posljednji pozdrav mom dragom svekru, neka te Anđeli čuvaju, voli te i poštuje tvoja snajka Tinkaea kako si me zvao. Saučešće mojoj porodici Anđić", napisala je ona.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.