x

"Tugovanje za sinom je doprinijelo mom zdravstvenom stanju": Zokiju Šumadincu ugrađen pejsmejker!

Zoran Petrović, poznatiji kao Zoki Šumadinac, otkrio je da se oporavlja nakon uspješne operacije u bolnici za kardiovaskularne bolesti na Dedinju, kada mu je prije desetak dana ugrađen pejsmejker.

- Nije loše, oporavljam se. Osjećam se onako kako i treba nakon takve vrste intervencije. Imao sam zahvat gdje su mi ugradili pejsmejker - kaže Zoki za Telegraf JETSET.

Šumadincu se dva puta slošilo u Zadruzi i nakon detaljnih analiza, šoumen je hitno operisan.

- Ustanovljeno je da je sve krenulo prvi put kad mi se slošilo, tada im je nešto promaklo. Kad sam drugi put otišao na Dedinje oni odradili neke dodatne analize - objašnjava Zoki.


Kako je u rijalitiju teško podnio razdvojenost od sina, Šumadinac nam je priznao, da je "tugovanje doprinijelo" njegovom zdravstvenom stanju.

- Nemam problem da zaplačem ukoliko to zaista osjećam. Jedino plačem zbog sina, to se moglo i vidjeti. Žao mi je što je narod to vidio i što je moje dijete to vidjelo. Ako osjećam da sam srećan, to ću pokazati, ako sam tužan, isto ću pokazati.. .znači ne glumim i ne želim to. Imam godinama problem sa srcem, ali mislim da je ipak, da kažem tako, to neko tugovanje malo doprinijelo, jer bi vjerovatno bi do te intervencije došlo kasnije. Ovom prilikom se zahvaljujem profesorima i hirurzima na Dedinju, produkciji koja me je podržala, kao i zadrugarima i mojim fanovima - zaključio je Zoki koji će se u rijaliti vratiti čim mu ljekari to odobre.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.