x

Turska serija „Zabranjena ljubav“ na Pink BH: Priča o dva tvrdoglava srca koja se vole!

Televizija Pink BH od četvrtka, 13. septembra od 19 sati u svoj serijski program u sklopu jesenje programske sheme uvrstit će tursku seriju „Zabranjena ljubav“.

Nakon smrti njenog oca Nur ostaje bez ikog i prisiljena je da živi sa svojom tetkom koja radi kod jedne od najprestižnijih istanbulskih porodica, na ranču Kozan. Kozan ranč ima veoma stroga pravila i u svakoj od njegovih soba je šapat mnogih tajni, no kako bilo, to je i neuništivi zamak Yigita Kozana. Trenutak upoznavanja Nur i Yigita Kozana je znak veoma burnih dana koji ce preokrenuti život na ranču naglavačke. Nur je odmah privukla pažnju onih tihih članova koji žive na ranču, odmah je uspostavila topao odnos sa Yigitovim malim sinom Mertom koji čezne za ljubavlju i pažnjom majčinske figure. Međutim Yigit koji je poznat po svom nasilnom temperamentu i impulsivnim reakcijama, te Nurina tvrdoglavost i inatljiv stav prouzročit će im mnogo sukoba…sve dok oboje ne prihvate privlačnost između njih, te započne vatrena romansa.

Dvoje tvrdoglavih ljubavnika čvrsto ignorišu zvuke svojih srca, kasnije napokon popuštaju, ali…Yigit ima ogromnu tajnu koju skriva od Nur. Sjenka ove tajne izlazi na površinu baš kad su spremni da se prepuste zvukovima svojih srca, uzrokujući razdvajanje koje je neizbježno. Ljubav koja je počela kao san za ovo dvoje heroja, pretvorila se u noćnu moru neporecive privlačnosti i nemogućosti da odustanu jedno od drugog.

Seriju „Zabranjena ljubav“ gledaoci TV Pink BH mogu pratiti od četvrtka, 13. septembra, svakim danom od 19-21 sat.

Originalni naziv: Asla Vazgecmem (Never let go)

Režija: Nihat Durak

Uloge: Tolgahan Sayışman, Amine Gülşe, Şafak Pekdemir…

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.