x

tuga ne jenjava

Tužnih šest mjeseci bez Džeja Ramadanovskog: Porodica i prijatelji se okupili na Novom groblju, evo ko je sve došao na pomen!

Pjevač Džej Ramadanovski preminuo je u nedjelju, 6. decembra 2020. godine, a obukcijski nalaz potvrdio je početnje sumnje - da je pjevača izdalo srce. Kada je preminuo, Džej je imao 55 godina.

Danas se navršava tačno šest mjeseci od pjevačeve smrti. Na Novo groblje, u Aleji velikana gdje Džej počiva, pojavili su se njegovi najmiliji kako bi održali pomen.


Foto: Kurir

Među prvima je na groblje došao Džejev kum Rule sa ocem, koji je upalio odmah svijeću. Nedugo potom pojavio se i muzičar Acko Nezirović, kao i pjevačica Mina Kostić i pjevač Stevan Anđelković.


Odmah nakon Mine, na groblju se pojavila pjevačeva porodica - kćerke Marija i Ana, zet Adil i bivša supruga Nada. Na pomen se pojavila i Andrijana, žena sa kojom je Džej proveo posljednje godine svog života.


Naime, jedino ko se pojavio od kolega bili su Acko Nezirović, muzičar Zoran Jagodić Rule, pjevačica Mina Kostić i pjevač Stevan Anđelković.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs/
Foto: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.