x

GREBAĆE NA KAPIJU

Tvrde da u Zadrugu ulazi bivši dečko Uroša Ćertića: Bije ga glas švalerčine, a on za velike pare raskrinkava kaskadera!

Otkako je ušao u šestu sezonu rijalitija Zadruga, o Urošu Ćertiću kruže priče da voli muški spol, međutim, on se svim silama trudi da dokaže da je naklonjen isključivo pripadnicama ljepšeg spola.

Od kada je ušao u šestu sezonu Zadruge, njegovi cimeri su ga nebrojeno mnogo puta nazivali homos.ksualcem, tvrdeći da imaju dokaze i da znaju s kim je sve bio u spoljnom svijetu. On bi svaki put isticao da to nije istina, te da je uvijek bio samo sa ženama, i to prelijepim, uspješnim, poznatim i slavnim. Međutim, za njega će sve promijeniti kada se u Bijelu kuću useli onaj s kojim je navodno bio u intimnoj vezi.


- U Zadrugu uskoro ulazi Urošev bivši partner s kojim je imao kratkotrajnu, ali burnu s.ksualnu vezu. Iako su je krili od očiju javnosti, a kada bi se negdje pojavili skupa, svog partnera je predstavljao kao dobrog druga - otkrio je izvor za Rijaliti plus.


- Nekima je čak pričao da mu je dečko zapravo personalni trener, jer se inače bavi bodibildingom i fitnesom - ispričao je izvor.

Prema pisanju medija, produkcija Zadruge je zaista stupila u kontakt sa zasad nepoznatim, a markantnim muškarcem, koji će se uskoro za veliki novac susresti oči u oči sa Ćertićem.


- Sve je dogovoreno i ugovor je potpisan. Zasad se ne zna tačan datum njegovog ulaska, ali je sasvim izvjesno da će do njega doći. Uroš, koji je poznat po tome da voli da vrijeđa i ponižava druge učesnike rijalitija, ostaće bez argumenata kada javno bude ponižen, ne zbog s.ksualnog opredjeljenja, već zbog lažnog predstavljanja.

.

..

.

.

.

.


Izvor: Alo.rs 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.