x

stupio u kontakt

Tvrdim da žena Mike Aleksića nije znala ništa: Đorđe David se nakon privođenja učitelja glume čuo sa njegovom suprugom!

Nakon što su glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić u javnost iznijele bolne detalje o onome što su doživjele od učitelja glume Miroslava Mike Aleksića, ovim povodom oglasio se i muzičar Đorđe David, koji je po profesiji glumac i bio je jedan od prvih polaznika Aleksićeve škole glume. Uz to, Đorđe je sa Aleksićevom suprugom Biljanom Mašić kolega sa klase na Akademiji.

- Meni je Mika poslije mog pokojnog oca bio prvi autoritet. Ovo je pakao za mene. On je za mene bio heroj mog sazrijevanja i ne kapiram šta se desilo u njegovoj glavi da dođe do ovoga - počeo je Đorđe David za "Grand Online", a zatim dodao da se čuo sa Biljanom nakon što je Mika Aleksić priveden, te da tvrdi da ona nije znala ništa o svemu.


- Rekao sam joj da na mene može da računa 24 sata. Mala Radulovićka je bila kod Biljane na klasi, znam je od 14. godine i odgovorno tvrdim da Biljana ništa nije znala. Neki kažu da ne postoji šansa da ne saznate tako nešto, ali postoje ljudi koji vode dvostruki život - tvrdi Đorđe David.


- Mala Radulovićka je doživjela ozbiljno olakšanje i kamen sa svoje duše skinula, a Biljana ga je dobila. Postoji ono što se zove povjerenje i vjerovanje a nikada možda ne upoznamo osobu preko puta sebe. Ne želim nikada da iznevjerim moju Anu, Stašu (suprugu i kćerku, prim. aut.), i bilo koju prijateljicu. Sud će reći svoje, jedva čekam razrješenje - završio je David za spomenuti portal.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.