x

U čemu je tajna pravih zavodnika

Činjenica je da žene kod muškaraca privlače određene osobine, a muškarac koji ih ima slovi za pravog zavodnika.

Jeste li se ikada zapitali zašto neki muškarci jednostavno imaju ludu sreću kada se radi o osvajanju žena? Za tu uspješnu formulu koja je neodoljiva ženama, osim izgleda, pravi zavodnici posjeduju i određene osobine kojima žene ne mogu odoljeti.

Činjenica je da žene kod muškaraca privlače određene osobine, a muškarac koji ih ima slovi za pravog zavodnika. Stoga, ukoliko želite izmamiti ženske uzdahe i postati posve neodoljivi ljepšem polu, vrijeme je da ih naučite i savladate.


Romantični tip

Ovaj frajer vjeruje u čistu romantiku. On ženi konstantno donosi cvijeće i čokoladu, a za vrijeme večere pali svijeće. Svoju odabranicu često zove, pa čak i onda kada joj samo želi reći koliko mu nedostaje te da misli na nju, a dok joj govori o svojim osjećajima, gleda je u oči.

Zašto je ovaj frajer tako neodoljiv? Žene se vole osjećati cijenjenima, a romantični tip to jednostavno zna postići. On se koristi romantičnim gestama kako bi joj pokazao što osjeća. Osim toga, kao bonus, žene se s ovim frajerom osjećaju sigurno i opušteno te će i one postati romantične.


Samouvjeren tip

On je apsolutno vjeruje u sebe te je samouvjeren u svakoj situaciji. U javnosti je vrlo uporan te ga krasi snažna aura koja djeluje moćno. U vezi, ovaj tip muškarca nikada nije ljubomoran na druge muškarce te se ne osjeća ugroženo od prijatelja i poznanika svoje djevojke.

Zašto je ovaj frajer tako neodoljiv? Žene jednostavno privlače samouvjereni muškarci. Osim toga, kako piše Askmen.com, treba imati na umu da, ako vi sami o sebi mislite sve najbolje, i vaša djevojka naći će se pod tim utjecajem. Samouvjereni tip ne treba niti čeka bilo čije dopuštenje i odobravanje, te ga to čini još privlačnijim.


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.