x

U Fitness centru Sunligt Run na snazi neodoljive akcije

Samo zbog ogromne zainteresovanosti Fitness centar Sunlight Run odlučio je svoje vjerne klijente nagraditi neodoljivim cijenama. U znak zahvalnosti svima onima kojima je stalo do savršene forme Sunlight Run odlučio je nastaviti sa akcijom dobrih cijena. Tako najbolje dobijate po najpristupačnijim cijenama, a sve zbog ogromnog interesovanja koje ovih dana vlada i kada je primijetno sve više članova, a u što se naš fotograf uvjerio tokom trajanja aerobika. Posjetiteljima je jasno kako Fitness centar Sunlight Run važi za jedan od najboljih objekata ovoga tipa, samim time što posjeduje vrhunske sprave, najkvalitetniju opremu. Cjelokupni centar rađen je po principu svjetskih standarda, zahvaljujući kojima su rezultati itekako vidljivi. Ono što je novitet jeste da je ogromna zainteresovanost nagrađena produženom akcijom super cijena članarine, a koja traje još od prošlog mjeseca.

Sunlight Run

Grand centar - Ilidža

+387 61/101 - 929

Već po samom dolasku u Fitness centar Sunlight Run koji se nalazi na Ilidži, pored istoimenog Sunlight solarija u Grand centru (Butmirska cesta br. 14) na II spratu na 600 m2 dočekat će vas ljubazno osoblje, koje je tu da ispuni sve vaše prohtjeve, ali i da stručne i korisne savjete podijeli upravo sa vama. Ugodan, prostran ambijent posjeduje sve ono što je jednom centru takvog tipa potrebno, a svakako ono po čemu se izdvaja od ostalih jesu primamljive cijene.

Fitness centar Sunlight Run odlučio je nastaviti sa akcijom super cijena za sve klijente. Iako bi većina ovakvih radnji zbog opće pomane radila u svoju korist, Sunlight Run nagrađuje posjetitelje, pa je akcija produžena. Tako je za sve usluge fitnessa za žene cijena svega 35 KM, a u to se podrazumijeva:

1. Zumba

2. Aerobik

3. Pilates

4. Fitness

S druge strane, članarina za muškarce iznosi 45 KM, a pri tome je broj dolazaka neograničen, kao i vrijeme trajanja treninga. Termini održavanja su : Ponedjeljak 18:30 - 19:30 Aerobik Utorak 18:30 - 19:30 Pilates Srijeda 19:00 - 20:00 Zumba Četvrtak 18:30 - 19:30 Aerobik Petak 19:00-20:00 Zumba Fitnes Radno vrijeme : Pon-Subota 10:00 do 22:00 Nedjelja 10:00 do 21:00

Detaljnije informacije možete dobiti na broj telefona: 061 10 19 29

Napomena: Besplatan parking dva sata.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.