x

U hotelu Emiran održan Lavazza party! (GALERIJA)

„Lavazza party“ bio je povod okupljanja brojnih posjetioca u Caffe-u Emiran 19. januara 2018. godine. Gosti su imali priliku degustirati jednu od najkvalitetnijih okusa kafe na svijetu, kao i mnoge druge proizvode, pića i slastice na jednom mjestu. Marketing menadžerica hotela Emiran Anela Ramić-Šabanić naglasila je da je ovo jedan u nizu događaja u Caffeu, planiranih u 2018.

Hotel Emiran

Aleja Bosne Srebrene

033 255 755

- Uradili smo rebranding Caffea, unaprijedili usluge, posjetiocima omogućili izbor obogaćene ponude kako pićima i slasticama, tako i hranom koju naši vrhunski kuhari svakodnevno pripremaju. U saradnji sa našim distributerima, gosti su imali priliku gratis degustirati Lavazza kafu, kao i ostale proizvode kako iz ponude navedenog brenda, tako i kompletnu ponudu Caffea i Restorana hotela Emiran. Radi se o jednom u nizu događaja planiranih za 2018. godinu, imajući u vidu želje naših gostiju, te veliku posjećenost Caffea Emiran.

 

Pored rebrandinga Caffe bara, Ramić-Šabanić je naglasila da su uložili veliki napor u cilju poboljšanja svih usluga hotela.

 

- Svakodnevno radimo na unapređenju kompletne ponude hotela. Uvijek se vodimo našom obavezom da smo na raspolaganju gostima 24 sata dnevno, da im omogućimo sve usluge koje hotel sa četiri zvjezdice može pružiti. I konstantno radimo na modernizaciji svih uslužnih sektora i poboljšanju ponude koju ti sektori gostima omogućavaju. Nedavno priznanje od našeg Booking.com partnera (Nagrada Guest Review za 2017), potvrda je naših napora i vjetar u leđa da budemo još bolji, dodala je Ramić-Šabanić.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.