x

U Importanne Centru održan Lindex Pink Fashion Event: Svečano predstavljena Lindex-ova Pink kolekcija!

Obilježavanjem mjeseca borbe protiv raka dojke,sinoć je u Sarajevu u Lindex prodavnici u Importanne Centru održan ``LINDEX PINK FASHION EVENT``. Na eventu je svečano predstavljena Lindex-ova Pink kolekcija od čije će ukupne prodaje 10% biti donirano Savezu žena oboljelih od raka dojke ``Iskra`` iz Banja Luke.

Sastavni dio „Pink“ kolekcije čini donji veš i fantastični komadi vrhunske kvalitete; bijele svilenkaste tunike,lagani sivi šal od kašmira i velvet ogrtači u roze boji. Veš u različitim nijansama roze i crne je napravljen sa elegantnom čipkom. Kolekcija također sadrži i lagane protetičke grudnjake, a u prodaji je dostupna i “Pink” narukvica sa prelijepim roza kamenom od čije prodaje je cjelokupan profit također namijenjen u dobrotvornu svrhu.

 

I ove godine projekat su podržali Dalal i Deen, te svojim prisustvom, dirljivim pričama, glasom i izvedbom pjesme ``Ljubav je``, oduševili mnogobrojne posjetioce.

 

Moderator programa, prelijepa Erna Saljević, svojim šarmom ukrasila je cjelokupan event i pobrinula se da prisutnima pruži dobru zabavu.

 

Borba protiv raka dojke je najvažniji dio socijalne posvećenosti Lindex-a. Pink kolekcija je u prodaji već od danas u svim Lindex prodavnicama u Bosni i Hercegovini.

 

Ekskluziva.ba