x

U najluđoj noći poljubiću Slobu Radanovića: Ceca priznaje da u Novu godinu ulazi sretna!

Folk diva Svetlana Ražnatović u Novu 2020. godinu ulazi vrijedno i radno. Nakon nastupa u najluđoj noći, koji će održati sa kolegom Slobodanom Slobom Radanovićem, popularna pjevačica otputovaće u Budvu kako bi priredila spektakl 1. januara za svoju mnogobrojnu publiku.

Folk zvijezda će Novu godinu dočekati sa kolegama i saradnicima, a na pitanje koga će poljubiti kada sat otkuca ponoć, imala je simpatičan odgovor:

- Tačno u ponoć biću sa bendom i kolegom Slobom Radanovićem, pa ću njih poljubiti i čestitati im Novu godinu. Pošto je porodica Ražnatović u posljednje vreme imala i te kako razloga za slavlje, nametnulo se pitanje šta je sa Svetlaninim ljubavnim statusom i da li će se možda ona u narednom periodu skrasiti pored nekoga.


- Ko kaže da ja nisam skrašena? Papir mi nije potreban za sreću i emotivni mir, imam ga i bez toga. Imam dovoljan broj godina i iskustva i privilegiju da organizujem svoj život kako hoću. Sretna sam, a to je najbitnije - rekla je folk zvijezda i progovorila o još jednom događaju koji je unio sreću u njen dom.

- Veljko je odbranio diplomski rad i jako sam ponosna na njega. Otputovao je sa Bogdanom zbog toga u Banjaluku - priča ponosna mama, ali se osvrće na zdravstveno stanje svog oca, kome je pozlilo nakon svadbenog veselja.

- Odmah poslije svadbe tata je imao zdravstvenih problema, ali hvala bogu, sada je sve u redu. Bila sam uplašena, ali on je jak i imao je kvalitetnu njegu. Hvala svim ljekarima - govori pjevačica.

.

.

.

..

.

.

.

.

.

.

.



(Srpski telegraf)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.