x

U okviru 50. Praznika mimoze u Herceg Novom 08. februara koncert Zdravka Čolića!

Kao i prethodne godine, kako se ekipa Ekskluziva.ba portala i sama uvjerila, i ovoga puta februar u Herceg Novom je centar dobre zabave. Praznik mimoze je događaj koji tradicionalno privlači sve veći broj posjetioca, a kako je sada u sve uključena i najveća zvijezda naših prostora - Zdravko Čolić, nema sumnje da predstoji najboljai provod do sada. Ovogodišnji jubilarni Praznik mimoze, 50. po redu, otvoren je drugog februara Feštom od mimoze, ribe i vina, kojoj je prisustvovalo između 15 i 20 hiljada ljudi iz svih krajeva svijeta.  

Prazni mimoze u Herceg Novom je ove godine privukao vjerovatno najveću pažnju do sada, samim time što se očekuje spektakl uz Zdravka Čolića. Inače, Čolin koncert je zbog loših vremenskih uslova – crvenog meteo alarma, te nakon konsultacija sa samim izvođačem odložen i umjesto u predviđenom terminu 01. februara održati će se 08. februara. Koncert na platou ispred hotela Igalo je zakazan za 21 sati, a pjevač će se pobrinuti da svojim repertoarom prenese pozitivnu energiju na sve posjetioce.


Pomijeranje termina koncerta iz razloga bezbijednosti, sigurno neće biti razlog da svi koji su i planirali ne odu da uživaju u hitovima najveće muzičke zvijezde regiona i prisustvuju muzičkom spektaklu. Kako se Ekskluziva.ba portal uvjerio prošle godine, sam Praznik mimoze privuče najveći broj   gostiju iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Makedonije, a kako je Zdravko Čolić omiljen među publikom, očigledno je da će doprinijeti još većem broju posjetitelja. 


Ono što je interesantno jeste da Praznik mimoze u čast 50 godina traje 50 dana. Za to vrijeme posjetioci će moći da uživaju u raznovrsnom programu sačinjenom od kulturinih, umjetničkih, sportskih i gastro programa. Najzanimljiviji su svakako maskenbali za odrasle na kojima će nastupati OK bend, Frajle, Dženan Lončarević i Indira Forza. Kako saznajemo, organizovan je i poseban dio martovskog programa pod nazivom „Ljubav u doba mimoze“ u okviru kojeg će koncerte 7. odnosno, 8. marta održati Saša Matić i Kaliopi. Tu su i maskenbali za djecu, ulični performansi, dani Turske, Poljske, Italije, Norveške,Njemačke, Finske, Slovenije, Beograda i Novog Sada. Potom Izložba cvijeća, Riblja večera, pozorišne predstave, izložbe, književne večeri, kao i brojni sportski događaji. ..

.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.