x

IDEALNA LOKACIJA ZA VAŠ PROVOD!

U restoranu ONTARIO Muharem Serbezovski priredio dernek za pamćenje!

Legendarni pjevač Muharem Serbezovski proteklog vikenda bio je gost novootvorenog restorana Ontario na jezeru Bistarac. Na njegovu višedecenijsku diskografiju prepunu hitova podsjetila se publika koja je uživala do ranih jutarnjih sati.

Inače, kompleks jezera Bistarac pored restorana i eminentnih muzičkih gostiju koji će iz vikenda u vikend veseliti svoje goste, pružit će i još mnogo, mnogo toga, posebno pred narednu ljetnu sezonu. Do tada u nadolazećim hladnim jesenjim i zimskim noćima, KAFANSKE VEČERI krasit će sjajne note popularnih estradnih izvođača. 

Prelijep enterijer iz kojeg se pruža predivni pogled na prirodu, a posebnu atrakciju svakako čini jezero koje važi za jedno od najljepših Tuzlanskog kantona.


Pristupačne cijene raskošne ponude jela i pića je ono što ih čini takođe posebnim. Ukoliko ste ljubitelji fenomenalnih specijaliteta ponude su i više nego prilagođene vašem novčaniku. Pa nema sumnje da će na kraju svakom gostu novoootvorenog restorana, vikend idealna lokacija upravo biti Ontario.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.