x

U Sara centru otvoren Mix Market! (GALERIJA)

Danas je u Sara centru na Ilidži otvoren Mix Market, koji će trajati do 8 marta. U susret nam ide najveći praznik ljepšeg pola, praznik svih majki, kraljica, žena, 8.mart -Dan žena, a upravo je ovo prilika da ih obradujete originalnim poklonom. 

Obradujte vaše voljene orginalnim poklonom domaće radinosti, domaće proizvodnje, visoke kvalitete, handmade proizvedeno s ljubavlju u Bosni i Hercegovini.

Na Mix Marketu Sara centra koji je podijeljen na dva dijela, a oba se sastoje od više različitih izlagača pronaći ćete unikatan nakit od različitih materijala i kristala, Nakit by ASJA, Nakit by Branka, Zemka & Branka jewelry, ukrasne kutije i cijeli asortiman decoupage proizvoda Udruge Zlatni Kist i na taj način poduprijeti njihov rad, kao i pomoći njihovom ozdravljenju budući da se radi o Udruženju invalida, sleepwear od pamuka by Hanix, Prirodnu kozmetiku "ETRE NATURAL Cosmetics" gdje ćete pronaći visokokvalitetne kreme za lice, sapune, losione bez hemijskih dodataka, Medimpex suplementi i dodatci prehrani uz posebne pogodnosti. 



Drugi dio Mix Marketa vam nudi domaće kolačiće by Slatka Varoš, zatim domaći med STRGAČINA, ljekobilje GRABUS, prirodne lijekove, tinkture i preparate od već prepoznatljivog BATINIĆ-a,Neven mehlemi by Dragica, Stap milk, BABIĆ d.o.o.

Na "Mix Marketu Sara centra" većinu proizvoda moći ćete i degustirati i uvjeriti se na licu mjesta u kvalitet ili se poslužiti testerima.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Edin Bičo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.