x

U SARAJEVSKOM NASELJU CIGLANE OTVOREN NARGILA BAR MAHALA: Besplatna nargila i piće, spektakularan vatromet, torta na tri sprata... (GALERIJA)

Nekada je Mahala predstavljala mali gradski kvart, a danas je Sarajlijama prva asocijacija na ovu riječ nargila bar i najbolje shishe. Hookah bar Mahala je svojim dugogodišnjim radom i djelovanjem na području Sarajeva od sebe napravio brend, a sinoć je sve rezultiralo spektakularnim otvorenjem trećeg objekta u gradu, na sjajnoj lokaciji u  naselju Ciglane. 

Hookah bar Mahala - Ciglane

Merhemića trg 14, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

062 805 306

I pored brojnih nargila barova u Sarajevu, Hookah bar Mahala je od sebe uspio napraviti brend. Priča je krenula 2012. godine kada je otvoren prvi objekat u Starom Gradu, da bi dvije godine kasnije otvoren drugi objekat u Novom Sarajevu. Mahala je za to vrijeme postala ozbiljno ime i najposjećeniji objekat u gradu, neovisno da li se radi o dnevnom ili večernjem terminu. Ove srijede, 6. juna uslijedilo je uistinu spektakularno otvorenje trećeg objekta na Ciglanama, a samo gala veče je privuklo nevjerovatan broj posjetioca, da se čak i sat vremena prije otvorenja tražilo mjesto više.


Da će Hookah bar Mahala tek pomijerati granice brojni posjetioci su se uvjerili na velikom otvorenju kada su se vlasnici pokazali kao pravi domaćini. Vjerovali ili ne - svi posjetioci su tokom cijele večeri uživali u BESPLATNIM USLUGAMA. Cijenjeni gosti nisu krili oduševljenje zbog ovakvog poteza, budući da se niko nije nadao besplatnim nargilama i pićem. Sve je upotpunjeno vatrometom, tortom na tri sprata, te su odmah krenula šuškanja kako će ovo postati omiljeno mjesto za opuštanje. 


Novootvoreni objekat na Ciglanama predstavlja potpuno jedinstveno mjesto koje sa sobom donosi novu dozu hedonizma. Riječ je o objektu koju pruža maksimalan komfor, a kapacitet je prevazišao sva očekivanja, budući da ljetna bašta daje poseban "gušt" cijeloj ovoj priči. Sami enterijer je posebno uređen i svim gostima uliva jedinstvenu notu čarolije, dok je ogromna ljetna bašta jedan od vodećih aduta zbog čega će Mahala biti uvijek ispunjena. 


Rekordna posjećenost i to što su mnogi ostali bez mjesta već prve večeri rada dovoljno govori za sebe, a Hookah bar Mahala na Ciglanama ne samo da obećava nastaviti tradiciju dva prethodna objekta, već će cijelu priču upotpuniti i donijeti novu "zvjezdicu" svima omiljenoj Mahali. 


"Mahala se živi, mahala se voli, s njom zaspemo i s njom se budimo. Mi smo porodica, mi smo armija koja nikada neće stati, hvala vam mahalci", poručili su vlasnici Mahale Hasan, Tamer i Harki.


Video: Senzacija.ba


Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.