x

U sarajevskom SCC-u održana promocija renomiranog beauty branda YSL! (GALERIJA)

U Sarajevu, tačnije Sarajevo City Centru, u suradnji sa Inoma parfumerijom je održana promocija renomiranog beauty branda YSL i to kroz specifičan projekat: Lip showroom.

Lip showroom osmišljen je kao animacija za usne, a prisutni su osim različitih vrsta ruževa, sjajila i olovaka za usne mogli isprobati i druge novitete ovog brenda.

Event je prvenstveno bio namijenjen za bosanskohercegovačke blogere, ali svi oni koji su se zatekli u SCC, mogli su čuti savjete koje je za šminkanje dao Miha Obid, Regionalni YSL MUA artist.

Miha je naglasio najnovije trendove kada je u pitanju make-up za usne: Combo lips, Bitten lips i Ombre lips. Naše blogerke su postigle navedene efekte na usnama uz pomoć Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture, najprodavanijeg YSL ruža za usne, ali i koristeći Yves Saint Laurent Tatouage Couture, tečni ruž za usne koji daje dugotrajan efekat, poput tetovaže.

All hours foundation – tečni puder za lice ne trebamo posebno naglašavati, obzirom da svi ljubitelji mauke-upa vrlo dobro znaju da je ovo jedan od rijetkih pudera koji je WATER PROOF, PARTY PROOF, URBAN PROOF I TRANSFER PROOF, u što su se naše blogerice i uvjerile.

Maskara Volume Effet Faux Cils The Curler je svakako bila nezaobilazni proizvod na eventu, jer omogućava uvijanje trepavica i daje volumen. #CURLPOWER maskara je postala trenutni hit u svijetu.


(Foto: Mirnes Mašić)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.