x

U Sarajevu obilježen Svjetski dan muškaraca promovirajući zdravlje!

Promovišući zdravlje muškaraca, te naglašavajući važnost njihove uloge u zajednici, porodici i braku, u Sarajevu je u nedjelju, 19. novembra obilježen Svjetski dan muškaraca. Ovaj dan se u svijetu obilježava u više od 60 zemalja svijeta, a Bosna i Hercegovina je i ove godine bila među njima. 

``Brojni posjetitelji Alta shopping centra uživali su u raznolikom sadržaju Dana muškaraca pa su tako mogli kušati probrana pića vrhunskih koktel majstora, dobili besplatnu masažu ali i prisustvovati nesvakidašnjem događaju - obrijali smo muškarca koji je bez brade posljednji put bio prije više od 10 godina, sve to uz pomoć vrhunskih Wilkinson proizvoda``, naveli su organizatori.

 

Kažu da je za zdravlje muškaraca najbitnija žena! Zato su mnogi muškarci u društvu svojih ljepših polovina imali priliku da čuju vrlo važne poruke o zdravlju od vrhunskog stručnjaka kakav je prim. dr. Selver Šabanović.

 

Kao glavni pokrovitelj edukacionog dijela Dana muškaraca, dm - drogerie markt se još jednom pokazao kao društveno odgovorna kompanija. Kantonalnoj bolnici Zenica, odjelu za urologiju, uručili su ček u vrijednosti 3.000 KM. 

 

Brojne kompanije iz BiH su prepoznale Dan muškaraca kao koristan i zanimljiv način da predstave svoje proizvode i usluge. Tako su se posjetiteljima između ostalih predstavili i apoteke Paunovski, lječilište Raumal iz Fojnice, OC Jahorina, Telemach, Uniqua i ostali. 

 

Do narednog dana muškaraca, ostanite dobri očevi, braće i muževi, vodite računa o svom zdravlju i uživajte u životu.

(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.