x

U Sarajevu održan Ladies & Gentlemen event! (GALERIJA)

U prelijepom ambijentu Botaničkog vrta Zemaljskog muzeja Bosne i Hercegovine u Sarajevu održan je Ladies & Gentlemen event, gala tematski događaj koji okuplja pripadnike bh. biznis, modne, kulturne i društvene scene. 

Ovaj jedinstveni ljetni event održava se pod pokroviteljstvom Ladies In magazina u organizaciji marketinške agencije Altermedia u dva bh. grada: Sarajevu i Tuzli. U bh. prijestolnici veliki broj uzvanika pridružio se glamuroznoj večeri, koja ima za cilj promociju međusobnog osnaživanja i pružanja podrške jednih drugima, bilo da se radi o supružnicima, poslovnim partnerima, prijateljima, kolegama ili drugim bliskim vezama.


I ove godine event je počeo centralnim događajem – Ladies & Gentlemen panelom. Na temu Creating Future Together voditeljica Erna Saljević razgovarala je s poznatim i utjecajnim parovima Senkom i Almirom Kurt, Vesnom Beganović i Berinom Tuzlićem, te Lejlom i Harisom Zvizdićem. Njihova iskustva, ali i šaljive anegdote ispraćene su aplauzom publike, koja je poslije panela uživala u revijama modnih brendova Astra & Borovo, Deichmann i Lindex. Ladies & Gentlemen Fashion Show ponudio je modele za različite odjevne stilove sofisticiranih mladih žena, zaljubljenika u jednostavnost, pobornike klasike i smjelih osoba koje vole eksperimentirati.


Važnost temi i projektu dali su Gorenje, Kronenbourg Blanc, Hemofarm, Ledo, Mak Zara, Milka, Violeta, NLB Banka, Swarovski, Prirodna kozmetika Gloria, Brick Fit, Zonin, Red Bull, Jana, Sarajevski kiseljak, Carlsberg, Meukow i cvjećara Vjetrenjača.

U ovoj noći Ladies & Gentlemen poslao je snažnu poruku o važnosti ljubavi, braka, porodice, razumijevanja, podrške i tolerancije, vrijednostima koje ljudske živote čine kompletnim i ispunjenim.

Organizatori najavljuju i Ladies & Gentlemen – Creating Future Together u Tuzli, koji će se održati 13. augusta 2019. u ljetnoj bašti ispred Narodnog pozorišta.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.