x

U Sarajevu održan prvi BMW Meet! (Foto)

BMW Team BiH je priča koja ja počela prije šest mjeseci, a osnovni cilj je da se okupi što više vozača, ljubitelja i fanova BMW vozila sa područja Bosne i Hercegovine i ostalih EX YU zemalja.

Na Facebook stranici ljubitelja BMW Team BiH se svakodnevno pridružuju novi članovi, a ista stvar je na Instagramu gdje je sve veći broj posjetitelja. Riječ je o grupi gdje možete dobiti mnoge, razne savjete, iskustva vezana za BMW vozila, a članovi svakodnevno objavljuju slike svojih ljubimaca.


Putem ove grupe se sklopilo mnogo dobrih poznanstava i razmijenilo dosta iskustava. Među osnivačima u organizaciji kluba su Vedran Hodžić, Dano Mehović, Boris Livančić, Amel Iserić, Victor Gutalj i Igor Ambrozić. U nedjelju, 2. avgusta je organizovan prvi BMW Meet u Sarajevu koji je bio veoma posjećen što su i sami organizatori iznenađeni. Bilo je oko 70-ak vozila i preko 150 posjetilaca.


Događaju su prisustvovali i gosti iz Srbije i Hrvatske, kojima su organizatori posebno zahvalni. Zbog trenutne situacije sa koronom, nije bilo u mogućnosti da se organizuje nešto veće i da se dijele nagrade, pa je na proljeće u planu da se organizuje meet bez ikakvih problema.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Adnan Pivić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.