x

U Sarajevu održana aukcija za djecu oboljelu od raka, skupljeno preko 35.000 KM! (GALERIJA)

U sarajevskom Klubu Jedan održano je Donatorsko veče Udruženja “Srce za djecu oboljelu od raka”. Ova humanitarna manifestacija je organizirana u saradnji sa prijateljicom Udruženja Renatom Savić i TV1 kao prijateljem projekta.

U Klubu Jedan okupila su se mnoga poznata lica iz privrednog, kulturnog, političkog, sportskog i društvenog života BiH, spremna da doniraju novac za porodice čija su djeca oboljela od karcinoma i borave u Roditeljskoj kući u Sarajevu.


Na zatvorenoj aukciji koju je vodio glumac Enis Bešlagić prisutni su imali priliku kupiti dresove sa potpisima bh. reprezentativaca, umjetničke slike, fotografije, nakit, kao i modne kreacije koje su nosile novinarke i voditeljice TV1 Zerina Patković, Hatidža Nuhić i Alisa Čajić Drmać.


Gledatelji TV1 su svoj doprinos dali pozivima na humanitarni broj 17010 koji je bio aktivan sve do 22 časa. Voditelji manifestacije Minja Šurković i Vladimir Čolaković obznanili su da je do 22 časa ukupno prikupljeno 35074 KM. Aukcija i dalje traje, te će konačni iznos biti objavljen naknadno. 



Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.