x

U Sarajevu otvoren Hookah bar Magic: Magične djevojke spremaju vaše omiljene arome!

Ove srijede, 07. juna u Sarajevu je na oduševljenje mnogih otvoren Hookah bar Magic. Upravo magija je prava riječ koja opisuje sam ambijent, ali i doživljaj koji ćete tamo doživjeti. Na sjajnoj lokaciji Gradačačka 25. ovo ekskluzivno mjesto će se itekako izdvajati od svih ostalih, a između ostalog, po prvi put u Sarajevu vaše omiljene arome spremaju magične djevojke.

Hookah bar Magic

Gradačačka 25.

061 430 126

Samo otvorenje Hookah bara Magic je prošlo više nego veličanstveno, budući da se već prve večeri tražilo mjesto više. Sjajnoj zabavi su od strane prisutnih pripisane samo riječi hvale. 

 

Ono što Magic, između ostalog, karakteriše jeste predivni ambijent sa udobnim namještajem. Magic garantuje oazu mira, opuštajuću atmosferu, i ono najbolje - različite vrste aroma za nargilu, koje za vas, po prvi put u gradu, spremaju magične djevojke. 

 

Ono što je sigurno jeste da će i pored velikog broja objekata ovoga tipa u gradu, Hookah bar Magic pomjeriti granicu i pružiti jedinstvenost, te unijeti dozu nove zabave u gradu. Doživite magiju, svi ste dobrodošli, poručuje menadžment objekta. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.